Zázračná pasta doktora Amosova je najlepší spôsob, ako urobiť imunitný systém neporaziteľným!

Spread the love

Amosovova pasta je jedinečná medicína, užitočná pre srdce a imunitu. Túto zmes predpisoval jeho pacientom jej tvorca, akademik Amosov.

 

Mykola Amosov, kardiochirurg a akademik, bol známy nielen svojimi šikovnými operáciami a novými metódami srdcovej chirurgie.

Mykola Amosov dal svojim pacientom množstvo dôležitých rád o výhodách pohybu a zdravého stravovania.

Vytvoril recept na jedinečnú pastu, ktorá vyživuje srdcový sval, posilňuje ho a cievy a zvyšuje imunitu. Vitamínová pasta Amosov je zdrojom vitamínov, antioxidantov a stopových prvkov potrebných pre srdce a telo ako celok.

Prečo brať Amosovovu pastu?

Tu nie je úplný zoznam jej cností:

  • posilňuje imunitu;
  • posilňuje srdcový sval a cievy, zvyšuje ich pružnosť;
  • normalizuje krvný obeh, napája srdce a ďalšie orgány kyslíkom;
  • má protizápalové pôsobenie, poskytuje prevenciu a liečbu aterosklerózy;
  • obsahuje vitamín C, ktorý pomáha pri vstrebávaní železa.

 

 

Amosovova pasta sa pripravuje zo zmesi sušeného ovocia. Jeho základom je med, orechy, citróny a kombinácia sušeného ovocia, ako sú figy, sušené marhule, hrozienka, datle a sušené slivky, bohaté na vitamíny, minerály, enzýmy, organické kyseliny, lipidy a antioxidanty.

Zloženie:

  • sušené marhule – 250 g;
  • hrozienka (z tmavého hrozna) – 250 g;
  • sušené slivky – 250 g;
  • figy – 250 g;
  • orech – 1 polievková lyžica;
  • citrón – 1 ks;
  • prírodný med – 250 g

 

Postup je nasledovný:

1. Umyte sušené ovocie a nechajte prejsť mlynčekom na mäso alebo rozomlejte v mixéri.

2. Orechy ošúpte, rozdrvte alebo nasekajte nožom.

3. Citróny umyjeme, nakrájame na kúsky, odstránime kôstky a rozdrvíme v mixéri.

4. Spojte všetky ingrediencie, zalejte medom a premiešajte.

5. Uchovávajte v chladničke (môže to byť aj niekoľko mesiacov).

 

 

 

Pastu je možné užiť na prázdny žalúdok alebo po jedle (aby nedošlo k podráždeniu žalúdka a čriev) 1 polievková lyžica 3x denne. Deti, v závislosti od veku – 1 čajová lyžička alebo dezertná lyžica.

Špeciálnu hodnotu získava Amosovova pasta na jar, keď nestačí množstvo vitamínov, a na jeseň, keď je potrebné posilniť organizmus proti nachladnutiu a vírusovým infekciám.

Vedeli ste o tomto zázračnom recepte?

 

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

Upozornenie: Tento článok má len informačný charakter a jedná sa o preklad zo zahraničných webov. Nenahrádza lekársku liečbu, vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.
Prehlasujeme, že autori ani prevádzkovateľ webu nepreberajú zodpovednosť za prípadné ujmy spôsobené využívaním liečebných metód v tomto článku.
Hoci sú recepty, rady alebo liečebné metódy v tomto článku písané s najlepším svedomím autora textu, ich použitie je na vlastné nebezpečenstvo a malo by prebiehať výhradne po konzultácii s vaším lekárom.

You Might Also Like