ELIXÍR CHUDNUTIA: Pite tento chutný nápoj 2x denne a sledujte ako vám kilá samé ubúdajú!

Budete sa diviť, že existuje jednoduchý nápoj, ktorý môže spáliť 1 cm tuku denne. Takže, chcete znížiť prebytočný brušný tuk?

Tento nápoj nielen zníži brušný tuk, ale tiež pomôže k zlepšeniu zraku a sluchu.

Pre maximálnu dávku, môžete použiť tento nápoj s kombináciou kardio cvičenia, rovnako ako pravidelnej odbornej prípravy.

Potrebujeme:

Chren- 125g
Citrony – 4 kusy
Zázvor – 2 cm
Med – 3 polievkové lyžice
Škorica –  2 lyžice

Príprava:

Vezmite 125 g chrenu a 2 cm zázvoru a zmiešať ho pomocou kuchynského robota.

Narežte citrón a pridajte šťavu do kombinácie zázvoru a chrenom.

Teraz, pridajte 3 polievkové lyžice medu a 2 lyžice škorice do zmesi.

Zmiešajte sirup dobre na nejakú dobu.

Vezmite 1 lyžicu tohto sirupu dvakrát denne pred jedlom.

Po dobu 3 týždňov vidieť pozoruhodné účinky.

Výhody zázvoru

Zázvor je plný biologicky aktívnych látok a živín, ktoré sú veľmi prospešné pre naše zdravie a fungovanie mozgu. Vzhľadom k prítomnosti má antioxidačné a protizápalové vlastnosti, ktoré sú veľmi účinné pri liečbe mnohých zdravotných problémov.

Aróma a korenie zázvorovej šťavy sú veľmi užitočné a poskytnú úľavu od vracania a nevoľnosti po operácii a chemoterapii.

Výhody chrena

Chren sa tiež  skladá z mnohých zdravotných výhod. Úspešne eliminuje baktérie, ktoré vedú k salmonele, úplavici, tuberkulóze, ale aj zabíja parazity v tele.

Zoznam zdravotných výhod chrenu nekončí. Táto zázračná látka tiež pomáha zbaviť sa chorôb dýchacích ciest, chrípky, infekcie močových ciest a zápal mandlí. Čistí telo a zlepšuje metabolizmus v tele. To je veľmi užitočné pre zníženie únavy a zvýšenie proliferácie črevných baktérií.

Táto zelenina má nízky obsah tuku a kalórií vzhľadom k tomu, že má vysoký obsah minerálnych látok, vitamínov, vlákniny a antioxidantov. Je bohatým zdrojom draslíka, sodíka, medi, železa, mangánu, zinku a horčíka.

Má upokojujúce a protizápalové vlastnosti, vďaka ktorým je vhodná na liečenie chorôb.

Chrenová plechovka posilňuje imunitný systém v dôsledku hojného obsahu vitamínu C v ňom. Vďaka tomu je vhodný pre boj s vírusovou infekciou a odstraňuje voľné radikáli.

Prečítali ste si článok až do konca? Zaujal Vás? Potom môžte prácu redaktora odmeniť tým, že dáte článku na Facebooku lajk alebo ho budete zdieľať ďakujeme.

Upozornenie: Tento článok má len informačný charakter a jedná sa o preklad zo zahraničných webov. Nenahrádza lekársku liečbu, vyšetrenie lekárom ani konzultáciu iným odborným zdravotníckym pracovníkom. Príspevky môžu obsahovať informácie, ktoré sa nezhodujú s názormi redakcie.
Prehlasujeme, že autori ani prevádzkovateľ webu nepreberajú zodpovednosť za prípadné ujmy spôsobené využívaním liečebných metód v tomto článku.
Hoci sú recepty, rady alebo liečebné metódy v tomto článku písané s najlepším svedomím autora textu, ich použitie je na vlastné nebezpečenstvo a malo by prebiehať výhradne po konzultácii s vaším lekárom.

Vložiť komentár